eSHOP "NA VODI"

Portal NA VODI

KAPETANI - SKIPERI - MORNARI

Dobro došli na prvi i najveći nautički Portal u ex-YU regionu

Osnovan početkom 2006. godine kao segment velikog medijskog dokumentarno – nautičko – ekološkog projekta TV serije od 101 polučasovne emisije. Okupio je svu relevantnu nautičku publiku od malih do profesionalnih nautičara, od samogradnje do brodograditeljske industrije, od Save i Dunava do Atlantika i Pacifika.

U stalnom usponu, rastu i razvoju svakodnevno podiže standarde gladanosti i posećenosti na svom Portalu, Berzi, e-Shopu, YouTube kanalu, i na Facebook grupi i profilu.

Berza NA VODI Predstavlja najveću i najažurniju berzu novih i polovnih plovila, motora i opreme, kao i najveću arhivu prodatih čamaca, brodova i motora po kojoj se upravljaju sve berze, pojedunci i zvanične državne institucije prilikom formiranja cena i procena vrednosti.

e-Shop NA VODI 24 časa 365 dana u godini svojim članovima i korisnicima pruža tehničku i tehnološku podršku, dostavlja robu i daje savete u oblasti opremanja, servisiranja i održavanja plovila, motora i opreme.

Portal je vremenom prerastao u elektronski i medijski nautički centar od koga su mnogi učili, u koji su mnogi gledali, od njega prepisivali, ali ga nikada nisu dostigli.

redakcija@navodi.com
+381 66 51 61 126

Naš projekat je baziran na činjenici da atraktivnost života NA VODI ima sve više poklonika.

Broj ljudi koji često borave na svojim splavovima ili sa čamcima i brodovima izlaze u plovidbu, odlaze na pecanje ili svakodnevno samo šetaju obalom, prevazilazi desetine i desetine hiljada poklonika vode. Serijom „NA VODI“ se obraćamo upravo Vama, ali i armiji Vaših prijatelja i rođaka koji Vam rado dolaze u posete, a isto tako i svima koji tek treba da izađu na vodu i osete makar deo užitaka koje donose ovakve aktivnosti.

Serija opisuje turističke destinacije na vodi i oko nje, bavi se ekologijom voda i priobalja, nautikom, običajima vezanim za reku i vodu, govori o pitanjima bezbednosti plovidbe, savetima majstora iz oblasti moto nautike, savetima lekara, brodogradnjom i samogradnjom brodova, splavova i plovila, meteorološkim prognozama, vodostajem, preko okeanskim i ronilačkim ekspedicijama...

eSHOP "NA VODI"

The case is more than 99.9% pure gold, which is a rolex replica sale delight to serious gold lovers. Bulova was able to develop a special forging process for gold to make it rolex replica sale hard enough so that the gold wasn't too soft as a watch case material. Inside the watch is a simple Swiss automatic movement, and as a highly limited piece.There is something very satisfying about taking one of the world's most iconic functional sport watches and rolex replica sale producing it with an all gold case and bracelet. The unique mixture communicates status as well as rolex replica sale sensibility at the same time. In truth, there are many versions of the classic replica watches Omega Speedmaster and many of them are available in 18k gold. This is the newer rolex replica sale Speedmaster 57 Co-Axial Chronograph model replica watches uk that includes a few desirable features, including an in-house made Omega mechanical chronograph movement, as well as looks inspired by the original Speedmaster in a 41.5mm wide case.